• Het (niet-rokers) appartement is gelegen op de begane grond.
 • Het heeft zicht op de tuin en 3 zwembaden.
 • De auto parkeren kan nabij de woning, of in een afgesloten garage.
 • Kleine huisdieren zijn toegelaten op aanvraag.
 • De terrassen zijn met een hekje afgesloten.

Ligging

Portico Mar

 • Het Portico Mar Resort ligt in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, tussen Guardamar en Torrevieja. Het gebied is bekend om het mildste en gezondste klimaat van Europa. In en rond Guardamar vindt u een schitterend pijnbomenwoud, afgewisseld met agaven en palmbomen. De prachtige witte zandstranden en duinen aan de mediterrane zee liggen op loopafstand van het appartement.
 • Op 2 km afstand vindt u het stadscentrum van Guardemar, samen met de gezelligheid die de boulevard en zijn terrasjes te bieden heeft. Vele restaurants zorgen voor een divers aanbod aan lekkernijen. De moderne jachthaven biedt vele mogelijkheden tot watersport en pleziervaart. Op woensdag is er telkens een lokale mark in het stadscentrum.
 • Een eerste supermarkt (Carrefour Express) ligt binnen wandelafstand op ongeveer 1 km. Andere grotere supermarkten (Mercadona, Lidl,…) bevinden zich binnen 2,5 km afstand van het appartement.
 • De stad Torrevieja ligt op 12 km afstand en biedt veel mogelijkheden op toeristisch gebied, zoals flaneren over de gezellige boulevard, waar elke dag een uitgebreide avondmarkt plaatsvindt. Maar ook de natuurparken zijn zeker een bezoekje waard.

Hoe te bereiken:

 • Het vliegveld van Alicante ligt op 30 min rijden van Portico Mar, de luchthaven van Murcia San-Javier 40 minuten.
 • Vertrek van luchthaven Alicante (30 minuten) Als u vertrekt vanaf de luchthaven van Alicante neemt u richting N332 – Alicante sur – Santa Pola. Kort daarna neemt u richting N332 El ALTET – SANTA POLA. Deze weg blijft u volgen, en u passeert de zoutmeren, La Marina en Guardemar del Segura. Let op: u neemt niet de afslag naar Guardemar del Segura, maar blijft op de N332 doorrijden.
 • Aan de rotonde ziet u rechts 2 grote urbanisaties (Marjal Beach & Guardemar Hill). Rij verder op de N332 en neem de afslag Los Montesinos/Playe El Moncayo. Neem afslag El Moncayo en zo komt u bij Portico Mar. Begeef je daarna naar de inkom van de receptie waar u de contactpersoon zal ontmoeten voor de check-inn.

Bij aankomst

Uitleg van de woning met rondleiding. Indien er problemen zijn is er steeds iemand beschikbaar om u te helpen. We staan klaar voor u tijdens uw verblijf.

 

 • Bij uw aankomst ( op de luchthaven of met de wagen ) belt u onze contactpersoon op.
 • Deze zal u bij de aankomst in Portico Mar opwachten met de sleutels van de woning, en de nodige uitleg geven tijdens de rondleiding in het appartement. Op deze manier hoeft niemand te wachten in geval van een eventuele vertraging.
 • Zorg ervoor dat u uw huurovereenkomst bij de hand hebt, het telefoonnummer van onze contactpersoon staat hierop vermeld.

Beschikbaarheid

Calendar does not exist.

Accomodaties

1 tot 5 personen

1 tot 5 personen

2 slaapkamers:
één dubbel bed,
drie enkele bedden

Bed-, bad- & strandlinnen

Bed-, bad- & strandlinnen

Wasmachine, kluis
droogkast en -rek
Strijkijzer en -plank

Volledige keuken

Volledige keuken

keukenapparaten aanwezig
inclusief vaatwasmachine
ook bergingruimte

Faciliteiten buiten

Faciliteiten buiten

3 zwembaden
Badmeester in
juli & augustus

Airco & verwarming

Airco & verwarming

Individuele airco in de slaapkamers.
Airco in de leefruimte en ook
verwarming indien nodig.

Moderne uitrusting

Moderne uitrusting

Alle vlaamse zenders op satelliet tv
Dvd-speler & films
Radio / cd-speler & gratis wifi-zone

Buiten faciliteiten

Buiten faciliteiten

Bemeubeld privé-terras
ligzetels, garage
Duinen & wit zandstrand op wandelafstand

Ligging & transport

Ligging & transport

Airportservice mogelijk
Bushalte aan complex
Supermarkten (2,5 km) &La Mata op 4 km